_S511334 _S511032

 

 

Windmill-team wint met 5-2 van Euroregio
Zaterdag 12 september om 6 uur. Het is al gezellig druk in de pas verbouwde boksschool Van ’t Hof aan de Slachthuiskade in Rotterdam. De boksliefhebber doet zich nog even tegoed aan wat hapjes- en drankjes voorafgaand aan de elf partijen die vanavond afgewerkt worden.
De eerste partij is een demonstratiepartij tussen Robbert Jan Verweij en Spike Meyer (jongere broer van Rex). Met verve slaan de beide aankomende talenten van 35 kilo zich door de wedstrijd.
Dan krijgen we vijf verenigingspartijen in verschillende gewichtsklassen:
Twee elite-S wedstrijden (tot 75 kg): Siraj Alzubayd van Boksschool Teus de Kruyf tegen Kevin Riegman van Van ’t Hof. Uitslag: Siraj winnaar TKO 1r.
De tweede partij in deze categorie gaat tussen Lerus van Egmond (de Kruyf) en Dillon Hall (van ’t Hof) Uitslag Dillon wop 3-0
Dan in de Elite-A klasse (tot 69 kg) Romano Marengo (Seconds out) en Gino de Klerk (Aleco). Uitslag Romano wop 2-1.
In dezelfde klasse(tot 69 kg) Djiby Diagne (Golden Gloves) tegen Dari Duarte (van ’t Hof). Uitslag: Dari wop 3-0.
We zijn na een korte pauze toe aan een “Landen-treffen”tussen boksers van het Boxteam Aachen en ons eigen Windmill Team.
De eerste wedstrijd is tussen Hovannes Martirsyan en Alto Koster in de Elite A tot 64 kg. Uitslag: Aito wop 2-1
In de tweede partij (tot 69 kg) wint Rex Meyer overtuigend met 3-0 van Anas El Abid.
Dan volgt een spannend gevecht tussen Xavier Koolen en Delano James. Net voor het eind van de derde ronde kreeg Delano een treffer, waardoor hij viel, maar ook gelijk weer opstond. Duidelijk niet aangeslagen. De scheidsrechter meende echter acht tellen te moeten geven. Toen vlak daarna hetzelfde gebeurde met de tegenstander, telde hij echter niet, waardoor de winst naar Boxteam Aachen ging. Wop 3-0.
In de 75 kg. Klasse trof Artjom Kasparian de Duitser Markus Liever. Het was een gelijk opgaande strijd met aanvallend boksen, die echter uiteindelijk in het voordeel van Artjom beslist werd. (uitslag 3-0)
Ercan Tuncel van Boxteam Aachen trof Wouter Djokic in de ring (75 kg. Klasse). De overwinning was voor Wouter met: 3-0
Alex Pilz – Michael Polnisch: Gelijkopgaande harde wedstrijd die in het voordeel van Michael Polnisch werd beslist (3-0).
Ali Van Boxteam Aachen (boven 91 kg.) was geen partij voor Gino Fonceca, die zijn tegenstander overtuigend versloeg. Winnaar TKO 2r.
Einduitslag: Boxteam Aachen: 2 overwinningen tegen Windmill Team: 5.
Marijke Blom