P E R S B E R I C H T
ROTTERDAM BOXING TEKENT BELANGRIJK SPONSORCONTRACT
De reguliere training op zaterdagochtend van het “Talentteam” van Rotterdam Boxing was de achtergrond voor een toch wel heel bijzondere gebeurtenis voor deze aanstormende boxtalenten: Het ondertekenen van de Sponsorovereenkomst met “Hearts Sports B.V.”
Twee Rotterdamse ondernemers en boksliefhebbers:Piet Hofman en Ferdinand Bestebreurtje, hebben zich verenigd in “Hearts Sports B.V.”, met als doel en intentie: 8 veelbelovende bokstalenten uit Rotterdam een steun in de rug te geven op weg naar de Olympische Spelen in Tokyo van 2020. De talenten kunnen mede door deze financiële injectie van jaarlijks 50.000 Euro een straf trainingprogramma volgen, waarbij ze begeleid worden door o.a.: boks- en krachttrainers, diëtisten en ondersteuning krijgen bij school en werk. Als tegenprestatie zullen de aankomende kampioenen zich ook inzetten voor de “Mattietrainingen”, speciaal ontwikkeld voor jongeren met gedragsproblemen. De boksers zullen voor de sponsoren ook actieve optredens verzorgen voor in- en externe relaties.
Door dit sponsorcontract zal het voor de boksers nu ook mogelijk zijn om deel te nemen aan nationale en internationele tournooien, waar ze hun krachten kunnen meten met de meest vooraanstaande boksers in hun klasse in binnen- en buitenland. De sponsoren hebben er alle vertrouwen in dat de boksers zullen slagen in hun missie: “het zijn ambitieuze jongeren met een passie voor boksen. Ze krijgen de beste en gedegen begeleiding die mogelijk is. Het grote voordeel is dat alles en iedereen nu op een lijn zit. We zullen ze uiteraard kritisch volgen.” De talenten zelf zijn ook zeer ingenomen met de uitgebreide mogelijkheden die ze nu hebben om verder aan hun ontwikkeling te werken.
De overeenkomst, voorlopig voor de periode van een jaar met de intentie voor vijf jaar, werd om 10.45 ondertekend, door de beide sponsoren: Piet Hofman en Ferdinand Bestebreurtje en Ronald Blom namens Rotterdam Boxing.
Voor nadere informatie: Ton Dunk: 06-22042074
Rotterdam, 14 maart 2015.
DSCF5297

Reacties

reacties