DSCF5515LEKKER BOKSEN NA SCHOOL

Dat kan nu. Voor alle kinderen (jongens EN meisjes) van 8 tot en met 12 jaar van basisscholen op Zuid is er de gelegenheid om meteen na school een uur te boksen onder leiding van een echte bokscoach. Naast lekker ontspannen na een dag hard leren, leer je ook nog allerlei basistechnieken als: Stoten, incasseren, voetenwerk, ontwijken en al die andere zaken die boksen tot zo’n gave sport maken. Het is niet alleen heel goed voor je lijf, het is ook nog heel leuk om te doen. De coach zorgt ervoor dat er veilig gebokst wordt: dat wil zeggen, niet raken op het hoofd, respect voor je tegenstander en rekening houden met strenge regels.

Op de Theresiaschool hebben ze inmiddels een jaar ervaring met deze trainingen, en de kinderen zijn er zo enthousiast over dat we dit graag willen uitbreiden naar andere scholen op Zuid.

Wil je wel eens kijken of het ook iets voor jou is? Kom meedoen met een proefles op de Theresiaschool, Strevelseweg 155 (vlakbij Zuidplein) Elke dinsdag van 3 tot 4. Er liggen genoeg handschoenen klaar. “Are you ready to rumble?”

Je kunt je ook opgeven via: www.rotterdamboxing.nl

Reacties

reacties