Twaalf talentvolle jeugdboksers lieten zich vanmiddag in de Rotterdamse boksschool van t Hof uitgebreid fotograferen en interviewen. 

Alle aanwezige boksers maken deel uit van het zogeheten talentteam. 

Het talentteam,een initiatief van Stichting Rotterdam Boxing, bestaat op dit moment uit 15 ongens en meiden van 13-17 jaar. 

Dit zijn ze:

Jenairo Gomes (Huk-Tti)

David Hadziantoniou (van ’t Hof)

Jay de Winter (van ’t Hof)

Jens Johannesen (RBV Crooswijk)

Jochem Zuijdgeest ( van ’t Hof)

Spyke Meijer ( van ’t Hof)

Aaliyah Hoppema (RBV Crooswijk)

Carmen de Jong (Van ’t Hof)

Megan de Cler ( B.V. Benthuizen)

Deron Cukas (RBV Crooswijk)

Cas de Korte (BCVA)

Tristan Goedhart (Van ’t Hof)

Dani ( Van ’t Hof)

Gabriella Weerheim (Huk-Tti)

Delano Hoogendoorn ( Van ’t Hof) 

Ze trainen zowel bij hun eigen boksvereniging als drie keer per week in het regionale trainingscentrum met het talentteam. Geïnspireerd door de professionele en prettige trainingssfeer komen sommige boksers zoals Carmen de Jong zelfs van ver buiten Rotterdam (Hoofddorp). 

Alle boksers zijn extreem gemotiveerd om hele goede boksers te worden. De Olympische Spelen of profboksen is het einddoel. Stap voor stap doen ze inmiddels veel ervaring op bij nationale en internationale wedstrijden. 

Topfotograaf Eric Zee van District Ten en zijn assistent Joris waren gisteren bij boksschool van ‘t Hof om de boksers op de gevoelige plaat vast te leggen. Dat leverde mooie portretten, actiefoto’s en een prachtige teamfoto op. Zodra de foto’s in de studio zijn bewerkt, krijgt u ze te zien. Journalist en schrijfster Laura van Schalkwijk was aanwezig om de boksers te interviewen.

Benieuwd wie de jongens en meiden achter deze  boksers zijn? Binnenkort ziet u de prachtige foto’s en kunt u meer over hen lezen op de website en Facebookpagina van Rotterdam Boxing.